Asustor Apps > 3rd Party Apps

Spotify via spdif

(1/2) > >>

rafael:
Ik gebruik graag Spotify en heb ook een Premium account. Nu heb ik de Nas aangesloten op mijn Logitech surround systeem via spdif. Toch wordt het geluid via HDMI naar mijn tv gestuurd. Hoe kan ik dit veranderen? Als ik nu muziek wil luisteren moet mijn tv aan blijven staan en dat is niet echt handig.

Björn:
Kun je eens kijken wat er gebeurt als je de HDMI loshaalt? Je kunt naar mijn weten nergens aangeven welke output er gebruikt moet worden per app.

rafael:

--- Citaat van: Björn op november 25, 2015, 17:13 ---Kun je eens kijken wat er gebeurt als je de HDMI loshaalt? Je kunt naar mijn weten nergens aangeven welke output er gebruikt moet worden per app.

--- Einde van citaat ---

Ik heb het geprobeerd, maar dan krijg ik totaal geen geluid, ook niet op de spdif. Ik weet dat ik het met soundhound wel kon aangeven.

Jan:
Hallo Rafael,

Ik heb ook nog al wat problemen met spdif, werkt bij mij ook nog niet. Ik wil geluid rechtsreeks via spdif naar mijn receiver laten horen, maar wat ik ook probeer binnen de instellingen van KODI, geen geluid. Via HDMI lukt het wel maar dan moet de tv aan blijven staan en dat wil ik niet/ Ik heb nu een optische kabel lopen van mijn TV naar mijn receiver en dat werkt ook, maar ook dan moet mijn TV natuurlijk weer aan blijven staan. Op de Engelse forum zijn vergelijkbare problemen gemeld maar geen duidelijk oplossing tot nu toe.
Ik ga nog wel verder zoeken zodra ik iets ontdek laat ik het hier wel weten.

Björn:
Ik weet deze zelf ook zo gauw niet. Ik heb de vraag voorgelegd aan Asustor zelf. Zodra ik meer weet meld ik me.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie