Eerste stappen > Asustor installatie en configuratie

Wifi adapter niet te installeren op As302t

(1/2) > >>

Amersfoort-user:
Dag,

wie heeft een tip die maakt dat dit werkt. Ik wil muziek streamen vanaf NAS naar versterker met chromecast of naar losse chromecast.

Helaas geen enkele app geeft toegang tot streaming, uiteindelijk keuze gemaakt NAS Wifi verbinding te geven met AC51 dongle.


Maar wat ik ook doe (adresreservering in router staat ingesteld) ik zie geen wifi usb verbinding/apparaat in de ADM. Nas opstarten zonder netwerkkabel geeft ook geen soelaas.

Wat doe ik fout?

Marco:
wanneer chromecast in hetzelfde subnet / ip range zit als de nas dan moet dat voldoende zijn om te kunnen streamen naar de chromecast.

U kunt rechtsonderin in Soundsgood de afspeelbron selecteren (zie afbeelding)

Amersfoort-user:
Dag Marco,

dank voor het snelle antwoord, echter:

Alle apparatuur loopt op toegewezen ip adres 192.168.53.xxx met mac filtering, ik wijs nergens specifiek submask toe kan dat ook niet vinden in router (netgear)

ook al zie ik in chrome de chromecast en kan ik casten de NAS ziet en geen externe verbinding en ik kan ook de dongle niet aansluiten, lijkt er een beetje op dat alle aangesloten hardware onzichtbaar blijft.


Hopleijk weet je nog een oplossing(srichting) anders overweeg ik de gehele nas te herinstalleren (liever niet natuurlijk)

ik hoor graag van je

Emile

Marco:
Het zou ook zonder wifi dongle gewoon moeten werken via de lan verbinding bedraad.

In dit geval kan er nog een ondersteuningsticket worden aangemaakt via:

https://support.asustor.com/index.php?/Default/Tickets/Submit

Amersfoort-user:
Dag op je advies contact gezocht na je bericht met de asustor helpdesk. probleem is ter hand genomen en er is heel veel data heen en weer gestuurd. Nu krijg ik deze week ineens de vraag "what do you mean with casting" voel me echt niet serieus genomen en ben zelfs een beetje boos :geek: :oops:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie