Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Het probleem is inmiddels opgelost na contact te hebben opgenomen met de Asustor helpdesk. Er schijnt een (bekend) probleem te zijn met updaten via Google Chrome. De suggestie van de helpdesk was dan ook om het via Incognito mode te proberen of met een andere browser.

Incognito mode werkte niet, maar uiteindelijk is het updaten gelukt door ADM te openen via Internet Explorer.
2
Voor het bedrijfje waar ik voor werk ben ik bezig met een nieuwe AS6404T te installeren. Gelijk na het openen van de NAS krijg ik een melding dat er een nieuwe update (3.1.2.RHG1) klaar staat, maar na het downloaden van de update blijft het proces hangen bij een venster "You will not be able to roll back to a previous version of ADM after upgrading. Are you sure you wish to continue?"

Iemand enig idee hoe ik kan zorgen dat het update proces verder kan gaan zonder deze onderbreking? Opnieuw starten heb ik meerdere keren geprobeerd, maar dat schijnt niet te werken.
3
Even voorstellen / Nieuw op forum en eerste NAS
« Laatste bericht door BrianAkay Gepost op mei 23, 2018, 15:15 »
Hoi allemaal,

Voor mijn werk ben ik bezig een NAS in te stellen voor een klein bedrijfje, aangezien ik de persoon ben met de meeste verstand van computers en dergelijke (niet in opgeleid echter.) Zo nu en dan zal ik dus een vraag hebben, hulp daarbij wordt zeker op prijs gesteld.

Groet
4
Officiële Asustor Apps / Re: Photo Gallery werkt niet
« Laatste bericht door mijkie Gepost op mei 10, 2018, 19:29 »
hier kan ik je niet mee helpen ......
5
Officiële Asustor Apps / Re: Photo Gallery werkt niet
« Laatste bericht door p.raaymakers1 Gepost op mei 10, 2018, 19:26 »


ik zou de NAS een reboot geven en kijken wat er gebeurt,
succes

Bijna goed :) Rebooten had ik al een aantal keren geprobeerd, echter zonder resultaat. Maar toch is het photo gallery probleem nu opgelost. Ik heb eerst de Mariadb service disabled en vervolgens de Nas gereboot. Toen Photogallery opgestart waarbij ik wederom de opmerking kreeg om de Mariadb service te enabelen. Op enable geklikt en...................Photogallery startte nu wel op. RARARA. Maar goed dat probleem is dus opgelost.
Maar ik heb nog steeds geen oplossing voor de phpmyadmin app, die blijft bij activeren en inlog pogingen dezelfde foutmeldingen geven. Iemand?
6
Officiële Asustor Apps / Re: Photo Gallery werkt niet
« Laatste bericht door mijkie Gepost op mei 10, 2018, 18:11 »
het liep hier allemaal vlotjes, zoals bijna altijd !

ik zou de NAS een reboot geven en kijken wat er gebeurt, is het nog steeds belabberd, opnieuw de firmware installeren, even downloaden en dan handmatig doen !

succes
7
Officiële Asustor Apps / Re: Photo Gallery werkt niet
« Laatste bericht door mijkie Gepost op mei 10, 2018, 18:09 »
ik heb hier een AS3202t, ik zal photo-gallery even installeren en kijken of ik ook tegen het zelfde aanloop, zo niet, denk ik dat er iets mis is met de firmware-upgrade !
8
Officiële Asustor Apps / Photo Gallery werkt niet
« Laatste bericht door p.raaymakers1 Gepost op mei 10, 2018, 17:31 »
Hallo, ik heb een asustor 6202T gekocht met daarin 2 Seagate Ironwolf schijven van ieder 4 tb.
Vanaf het eerste moment van installatie alleen maar gedonder met ADM en ik kom inmiddels geen stap verder.
Na installatie van ADM kreeg ik de melding dat er een update beschikbaar was. Deze liep echter steeds vast. Tijdens installatie kreeg ik de melding dat alle oude instellingen gewist zouden worden en of ik daarmee accoord ging. Maar als ik dan ok klikte gebeurder er niets en de installatie bleef hangen. Uiteindelijk AIMaster gedownload op mijn telefoon en zeer apart. Updaten vanuit de app werkte wel en nu heb ik ADM 3.1.1 RGG1 er op staan. So far So good.
Maar nu:
Photo Gallery laat zich wel installeren maar als ik het wil openen krijg ik de melding "You will need to enable MariaDB in order to use Photo Gallery. You can enable MariaDB service by clicking on the button below." Maar als ik op de Enable knop klik, gebeurt er wederom niets. Overigens is het zo dat MariaDB service gewoon enabled staat bij services. RaRa dus.
Bij MariaDB staat vermeld dat je met PHPmyAdmin, meer controle hebt over Mariadb. Dit dus geïnstalleerd, maar dat werkt dus ook niet! Als ik de standaar inlog gegevens invoer ("root" en "admin") dan krijg ik de volgende melding:

" #2002 - No such file or directory — De server reageert niet (of de socket van de server is niet juist ingesteld)"
en
" mysqli_real_connect(): (HY000/2002): No such file or directory"

Wie weet raad. Wat is hier aan de hand. Ben na 2 dagen proberen en zoeken er nog niet uit. Heb inmiddels sterk de neiging de Nas terug in het doosje te doen en retour winkel te sturen.
9
Asustor installatie en configuratie / Re: Toegang tot NAS duurt lang
« Laatste bericht door BertW55 Gepost op mei 09, 2018, 11:32 »
Beste Björn, ik log meestal gewoon in via de verkenner onder netwerk (NAS-Bert). Zie bijlage. Ik krijg dan wel gelijk het overzicht van de mappen te zien, maar als ik dan in de map Bert op een van de submappen met foto's druk dan begint heel vaak het duimen draaien. Dit is overigens niet altijd het geval. Soms werkt het wel zoals het hoort.
10
Asustor installatie en configuratie / Re: Toegang tot NAS duurt lang
« Laatste bericht door Björn Gepost op mei 09, 2018, 11:17 »
Hoi Bert,

Hoe dit kan, kan ik op basis van de gegeven informatie niet vaststellen. Dat het niet normaal is kan ik wel zeggen. De bestanden horen vrijwel direct toegankelijk te zijn. Kunt u wellicht iets specifieker de stappen die u doorloopt aangeven? Zoals hoe u inlogt (via de browser? Verkenner?) etc.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Asustor-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Asustor. Lees onze privacyverklaring.