Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door Danny Gepost op maart 10, 2021, 17:18 »
Eigenlijk zou je gewoon de nieuwste firmware moeten kunnen draaien. Wellicht dat Asustor support iets moet aanpassen in Surveillance software om weer compatible te zijn met de videostream van de laatste versie van de camera firmware..
2
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door ToBo Gepost op februari 26, 2021, 07:41 »
Gisterenavond als laatste poging (als het fout zou lopen en de cam zou het niet meer doen, was het maar zo ...) de oudste firmware die ik online nog kon vinden bij Foscam eens op de cam gezet. En nu werkt het dus wel ... is dus schijnbaar een firmware issue.
Volgende stap is nu om firmwareversie na firmwareversie erop zetten totdat het niet meer werkt.
3
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door ToBo Gepost op februari 24, 2021, 08:08 »
Deze staat idd op H.264.
Klein vraagje aan de kant, H.265 word nog niet ondersteund door Surveillance center? Als ik het goed voorheb is het grootste voordeel daaraan dat je opnames veel minder plaats nodig hebben?
4
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door Danny Gepost op februari 23, 2021, 12:54 »
Ah zo, dan lijkt het er misschien op dat Surveillance center het ingestelde videoformaat van de Foscam niet ondersteund oid. Staat deze op H.264 ?
5
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door ToBo Gepost op februari 23, 2021, 10:29 »
Ik zou inderdaad ook verwachten dat je dan een login zou zien in de logs van de cam.
En dan een logout als hem zijn connectie verliest.
Ik heb van het weekend nog eens van "0" geprobeerd en de cam niet geregistreerd in de app van Foscam ... in de veronderstelling dat hij misschien geen parallelle logins aanvaard ... maar ook dit had geen resultaat.
Heb nu al eens gedacht van misschien een andere cam te kopen, maar tja op den duur heb je wel een kast voor cam's ...

In bijlage een afbeelding met wat ik bedoel met rechtstreeks van de cam streamen.

 
6
Officiële Asustor Apps / Re: Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door Danny Gepost op februari 23, 2021, 09:17 »
Je zou toch verwachten dat als je een "test verbinding" doet hij hij ook moet inloggen op de camera om beeld te hebben en dit in de log terug te vinden zou moeten zijn. Maar afin.

Wat bedoel je precies met "surveillance center rechtstreeks stream van de cam" ?
7
Officiële Asustor Apps / Surveillance center cam offline
« Laatste bericht door ToBo Gepost op februari 19, 2021, 23:49 »
Ik heb een Asustor AS1004T, en een Foscam R2M.
Als ik deze toevoeg in Surveillance center en testen doe, krijg ik een beeld. als ik OK klik, dan verbind hij (schijnbaar) maar iedere keer is iets later de verbinding verbroken. (vermoed dat hem niet verbind en een time out heeft)
Ik heb nl via de webinterface van de foscam een aparte user aangemaakt (adminstrator, ook als operator geprobeerd) en zie in de log dat die nooit aanlogt. Toch krijg ik via test een beeld. als ik in surveillance center rechtstreeks stream van de cam, komt het beeld wel door.  Ik heb ook al geprobeerd om via ONVIT interface te connecteren ... maar ook zo hetzelfde resultaat.

Mariadb al een paar keer terug geïnitialiseerd, ook zowel Mariadb en Surveillance center uninstall en terug geïnstalleerd ... en nu weet ik het eigenlijk niet meer.

Iemand een gedacht?
8
Aankoopadvies / 1x origineel lockerstore 4 geheugen beschikbaar
« Laatste bericht door spikey1973 Gepost op februari 13, 2021, 16:14 »
Hallo,

ik heb pas geupgrade van as 6102 naar 6604. nu had ik nog wat geheugen liggen van mn laptop en dat bleek geaccepteerd te worden. dus ik heb geupgrade daarmee. (totaal 8GB 2666Mhz)

nu he ik nog het originele sodimm (4gb 2400Mhz) liggen en vroeg me af of er iemand interesse in heeft om zelf ook te updaten.

Groetjes

Matthieu
9
Asustor Disk Manager (ADM) Algemeen / NAS loopt steeds vast.
« Laatste bericht door CoosV Gepost op januari 19, 2021, 12:17 »
Hallo allemaal.
De laatste tijd heb ik het probleem dat mijn NAS steeds crasht. De lampjes van de harde schijven knipperen dan in een hoge snelheid en ik kan de NAS niet uitzetten via de aan/uit knop. Ook is hij dan niet benaderbaar via de apps op mijn telefoon of de verkenner op mijn pc. EZ connect werkt dan ook niet meer. De enige oplossing is dan om de stekker eruit te trekken, een minuut wachten en dan weer aan te sluiten. Ik vind dit uiteraard uiterst onwenselijk en vraag me af wat de reden kan zijn en of er een oplossing voor is.
10
Asustor installatie en configuratie / Waarschuwing bij (haast) volle HDD
« Laatste bericht door Cyclepiet Gepost op november 29, 2020, 23:31 »
Is het mogelijk ergens een waarschuwing in te stellen bij haast volle HDD? Ik bedoel net zo als het bericht dat je krijgt als het CPU-gebruik de 90% overschrijd?
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Asustor-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Asustor. Lees onze privacyverklaring.