Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Even voorstellen / even voorstellen
« Laatste bericht door Edwin60 Gepost op februari 04, 2018, 14:35 »
Hallo, mijn naam is Edwin en nieuw op dit forum en nieuw in het gebruik van een NAS. Ik zal dan zeker wel een keer op jullie kennis en ervaring willen kunnen terug vallen. Daarvoor alvast mijn dank. En leuk om te lezen hoe een ieder zijn ervaringen heeft en beleeft met een NAS van Asustor.
2
Asustor installatie en configuratie / Sharekoppeling
« Laatste bericht door Johan Gepost op februari 01, 2018, 14:08 »
Hoi,
Ik heb een Assustor nas 6204T en die werkt eigenlijk prima behalve 1 ding, de sharekoppeling!
en dit euvel doet zich voor sinds we zijn overgestapt op ziggo.
Downloaden op de nas gaat prima benaderen via de verkenner ook en ook de nas benaderen via de telefoon en internet geen probleem maar zodra ik de link voor een bestand op de nas heb verstuurd is deze niet te bereiken ik heb een ziggo connectbox weet niet of het daar aan kan liggen of dat het aan de nas zelf ligt bv de instellingen kan iemand mij op weg helpen?
3
Webhosting met een Asustor NAS / Re: Asustore met Joomla
« Laatste bericht door zavb Gepost op januari 29, 2018, 22:11 »
yep bedankt!
4
Webhosting met een Asustor NAS / Re: Asustore met Joomla
« Laatste bericht door Danny Gepost op januari 29, 2018, 12:08 »
Volgens Asustor zou de default user voor mysql moeten zijn : user "root" met als wachtwoord "admin".

Zie ook : https://support.asustor.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/95/5/what-is-the-default-username-and-password-for-phpmyadmin

Kan je hier wellicht mee verder komen ?
5
Webhosting met een Asustor NAS / Asustore met Joomla
« Laatste bericht door zavb Gepost op januari 28, 2018, 17:17 »
Ik ben een absolute novice met het hosten van een Website, maar heb de volgende ambitie.
Sinds enige tijd heb ik al een domeinnaam geregistreerd bij Argeweb en wil deze re-directen naar de website welke ik op mijn NAS wil hosten.
Met Joomla heb ik naar mijn idee een aardige website gebouwd (off line, en op mijn PC C-drive). Alle stappen hiervoor (installatie WAMP64, creëren MSQLdatabase via PHPmyAdmin, installatie van Joomla, installatie van een template en het aanpassen hiervan naar eigen behoefte) heb ik succesvol doorlopen en wil nu deze website publiceren.
Nu zie ik op mijn NAS ook de Joomla app en de PHPmyAdmin app, maar na een simpele "install" zie ik geen kans om in te loggen op mijn http://<mijn IP adress>phpmyadmin/, daar hij nog geen users herkent => 1045 - Access denied for user '<userID>'@'localhost' (using password: YES). Zonder in te kunnen loggen kan ik ook geen database creeren, en kan ik ook de Joomla installatie niet afronden. Enig idee hoe nu verder?
Ook na de app van PHPmyAdmin te verwijderen van mijn NAS (delete app) en opnieuw te installeren; geeft geen verbetering.
 Taal - nederlands
 
6
Asustor Disk Manager (ADM) Algemeen / Re: IP adres vastzetten of automatisch laten bepalen
« Laatste bericht door Björn Gepost op januari 04, 2018, 14:25 »
Een vast adres voor je NAS is altijd een goed idee, maar je moet wel even opletten hoe je dat doet:

1. Je kunt in ADM de NAS een vast IP geven. Hierbij moet je alleen wel goed opletten dat je een adres geeft buiten de DHCP range van je router. De DHCP range is de range waaruit de router IP adressen uitdeelt. Als je een adres binnen die range kiest is de kans groot dat na verloop van tijd een ander apparaat op je netwerk hetzelfde IP krijgt en dat is bepaald niet goed voor de werking.
2. Je kunt vaak in je router een IP Adres aan een mac adres koppelen. Dat mag dan gewoon een adres uit je DHCP range zijn omdat je router daar dan weet van heeft en er geen risico is dat de router het adres nogmaals uitdeelt.
7
Officiële Asustor Apps / Kodi
« Laatste bericht door addulk Gepost op november 30, 2017, 21:27 »
Vraag wanneer wordt Kodi verder geupdate we zitten inmiddels een paar versie's hoger.
En ik weet niet of het hier plaats hoort maar waarom kan YouTube geen 4K weergegeven.
Bedankt alvast.
8
Asustor Disk Manager (ADM) Algemeen / Re: IP adres vastzetten of automatisch laten bepalen
« Laatste bericht door mijkie Gepost op oktober 27, 2017, 17:13 »
ik heb om die reden, mijn nas ook een vast ip-adres gegeven maar, heb dat in mijn router gedaan, die verdeeld de ip-adressen in je netwerk !
9
Asustor Disk Manager (ADM) Algemeen / IP adres vastzetten of automatisch laten bepalen
« Laatste bericht door CoosV Gepost op oktober 24, 2017, 22:14 »
Er was bij ons een stroomstoring en daardoor heeft de NAS een half uitgestaan. Nadat het was verholpen heeft de nas een nieuw IP adres gekregen waardoor ik niet meer kan verbinden met mijn Iphone en in AI master het nieuwe adres moet invoeren wat niet lukt.
Is het verstandig om in Netwerk/Configureren het IP adres handmatig in te stellen? En krijgt de NAS dan elke keer als de stroom van de router af is geweest dan weer automatisch dit adres?
10
Even voorstellen / Beste leden
« Laatste bericht door Jules Gepost op oktober 24, 2017, 12:09 »
Ik ben Jules en ik heb jl. een Asustor 6302T aangeschaft en gebruik  deze in de Raid 1 mode voor o.a.  backup’s.
Het programma Asutor Portal en het programma Plex zijn geïnstalleerd,  wat overigens niet helemaal soepel verliep. Het programma Plex werkt voor 99 procent.
Ik heb Inmiddels een film er op gezet in MP4- formaat en deze wordt via Plex mooi VISUEEL weergegeven met alle informatie.
Het programma Plex  geeft deze film via HDMI op de TV  met heeeel zacht geluid!  Ook de S/PDIF aansluiting  via de versterker geeft de ontvangst van Dolby Digital in de display weer,  maar totaal geen geluid.
Dit zijn voor mij vraagstukken  om mij bij dit forum aan te sluiten, en hoop  mijn kennis te delen met andere gebruikers.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Dit forum wordt beheerd door de Real Solutions Haarlem B.V. (Nederlandse distributeur Asustor).