Tech Talk > Webhosting met een Asustor NAS

Asustore met Joomla

(1/1)

zavb:
Ik ben een absolute novice met het hosten van een Website, maar heb de volgende ambitie.
Sinds enige tijd heb ik al een domeinnaam geregistreerd bij Argeweb en wil deze re-directen naar de website welke ik op mijn NAS wil hosten.
Met Joomla heb ik naar mijn idee een aardige website gebouwd (off line, en op mijn PC C-drive). Alle stappen hiervoor (installatie WAMP64, creƫren MSQLdatabase via PHPmyAdmin, installatie van Joomla, installatie van een template en het aanpassen hiervan naar eigen behoefte) heb ik succesvol doorlopen en wil nu deze website publiceren.
Nu zie ik op mijn NAS ook de Joomla app en de PHPmyAdmin app, maar na een simpele "install" zie ik geen kans om in te loggen op mijn http://<mijn IP adress>phpmyadmin/, daar hij nog geen users herkent => 1045 - Access denied for user '<userID>'@'localhost' (using password: YES). Zonder in te kunnen loggen kan ik ook geen database creeren, en kan ik ook de Joomla installatie niet afronden. Enig idee hoe nu verder?
Ook na de app van PHPmyAdmin te verwijderen van mijn NAS (delete app) en opnieuw te installeren; geeft geen verbetering.
 Taal - nederlands
 

Danny:
Volgens Asustor zou de default user voor mysql moeten zijn : user "root" met als wachtwoord "admin".

Zie ook : https://support.asustor.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/95/5/what-is-the-default-username-and-password-for-phpmyadmin

Kan je hier wellicht mee verder komen ?

zavb:
yep bedankt!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie