Tech Talk > Webhosting met een Asustor NAS

HTTPS niet goed toegankelijk

(1/2) > >>

rafael:
Beste forummers,

Doordat ik graag een series foto's via photo gallery van asustor wilde delen, ben ik erachter gekomen dat mensen mijn server niet goed kunnen benaderen als bij services -> web server -> https aanstaat.

Ze krijgen dan de foutmelding dat de pagina gelbokkeerd wordt vanwege niet vertrouwde inhoud. Als https uitstaat is het weg. Kan het kwaad dat https uitstaat of hoe kan ik het verhelpen?

Marco:
kunt u wellicht even een afbeelding plaatsen van de melding.

alvast bedankt

rafael:
Dankjewel voor de reactie.  Ik heb een afbeelding bijgevoegd. Hoe kan II deze melding verhelpen

Marco:
Er dient een geldig self signed ssl certificaat aanwezig te zijn bij het verbinden via ssl.
Deze dient te worden aangemaakt met het gebruik van de ssl verbinding.

Meer informatie hierover vind u op: http://support.asustor.com/index.php?/Default/Knowledgebase/Article/View/216/22/how-to-genertate-a-self-signed-certificate-for-asustor-nas-on-mac

rafael:
Bedankt voor de reactie. Ik heb zelf een Windows pc dus heb even op Asustor de handleiding voor Windows gezocht. Nu heb ik daar een paar vraagjes over. Er staat dat ik een ip adres moet invullen. Moet ik daar mijn lokale IP adres invullen of het WAN adres? En als ik WAN moet invullen, hoe doe ik dat dan als ik een Dynamisch IP adres heb?
Ook staat er dat ik REG moet invullen, is het certificaat dan alleen voor mijn pc of ook voor andere bezoekers? En tot slot, wat moet ik invullen bij land? Ik heb namelijk vrienden in Amerika die de site ook willen benaderen.

Dank jullie wel.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie